اختتامیه پویش «ایران امام رضا(ع)» با معرفی آثار برگزیده در جیرفت

مراسم پایانی پویش ملی فضای مجازی «ایران امام رضا(ع)» شامگاه چهارشنبه ۲۲ مهرماه در شهر جیرفت برگزار شد. این رویداد فرهنگی با هدف گسترش معارف رضوی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنر و رسانه‌های دیجیتال، میزبان فعالان فرهنگی و هنری بود و در پایان آن از ۲۱ اثر برگزیده تقدیر شد.

حجت‌الاسلام سیداحمد حسینی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، در این مراسم با اشاره به نقش روزافزون فضای مجازی در زندگی امروز، بر ضرورت استفاده هدفمند از این بستر برای ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی تأکید کرد. به گفته او، معرفی سیره اخلاقی و شیوه زندگی امام رضا(ع) از طریق ابزارهای نوین ارتباطی می‌تواند زمینه آشنایی بیشتر نسل جوان با آموزه‌های اهل‌بیت(ع) را فراهم کند و به تقویت معنویت، اخلاق و همبستگی اجتماعی بینجامد.

حسینی با اشاره به دریافت بیش از ۷۰۰ اثر در دبیرخانه این پویش، استقبال شرکت‌کنندگان را نشانه‌ای از توانمندی هنری و رسانه‌ای جنوب کرمان دانست. وی همچنین بر اهمیت حمایت از استعدادهای جوان و تولید محتوای خلاقانه، جذاب و متناسب با نیازهای مخاطبان امروز تأکید کرد. او فرهنگ رضوی را الگویی مبتنی بر کرامت انسانی، مهربانی، گفت‌وگو، همدلی و خدمت به مردم توصیف کرد و خواستار گسترش این ارزش‌ها از مسیر هنر و رسانه شد.

در بخش دیگری از مراسم، حجت‌الاسلام میثم تارم، امام جمعه جیرفت، فضای مجازی را عرصه‌ای واقعی و تأثیرگذار در شکل‌گیری ارتباطات اجتماعی و افکار عمومی دانست. وی اظهار کرد که حضور گسترده مردم در این فضا، ضرورت برنامه‌ریزی برای استفاده صحیح از ظرفیت‌های آن را دوچندان کرده است. به اعتقاد او، کارشناسان، هنرمندان و فعالان دینی باید با بهره‌گیری از زبان قابل‌فهم برای نسل جوان و ابزارهای نوین، محتوایی اثرگذار تولید کنند تا معارف اهل‌بیت(ع) و فرهنگ رضوی با شیوه‌ای مناسب به مخاطبان منتقل شود.

ناصر نبی‌زاده، مشاور عالی مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، نیز با اشاره به سابقه فعالیت‌های فرهنگی این مجموعه گفت: جشنواره‌های رضوی در سال‌های گذشته زمینه تولید و ارائه بیش از ۴۰ هزار اثر فرهنگی و هنری را فراهم کرده‌اند.

او فرهنگ رضوی را مسیری برای بهبود زندگی فردی و اجتماعی و تقویت اخلاق و ارزش‌های انسانی دانست. نبی‌زاده همچنین توضیح داد که هدف این رویدادها نباید صرفاً به برگزاری جشنواره و انتخاب آثار برتر محدود شود، بلکه شناسایی استعدادها، آموزش نیروهای خلاق و پشتیبانی از فعالان فرهنگی نیز باید در کانون توجه قرار گیرد.

وی در پایان با قدردانی از شرکت‌کنندگان و برگزیدگان، تأکید کرد که فرهنگ امام رضا(ع) به مرزهای جغرافیایی محدود نیست و هر اقدامی که به معرفی و گسترش این میراث معنوی کمک کند، ارزشمند و شایسته تقدیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا